Keramisk Coating Sjælland

Når du skal vælge keramisk coating på Sjælland er der relativt mange forskellige at vælge i mellem og distancerne er ikke så store.

Derfor kan det godt være det værd at køre efter at få opgaven udført, så du får den bedst mulige behandling på din bil.

Se her hvad du skal være opmærksom, når du kigger efter keramisk coating på Sjælland: 

  • Referencer
  • Certificering
  • Er keramisk coating et stort fokusområde?
  • Evt. lånebil

Referencer

Du og jeg køber af dem vi har tillid til. Kender du ikke forhandleren på forhånd, så sørg for at tjekke referencer, med den forhandler du har udset dig. Tjek Trustpilot, Google, Facebook eller hør andre du kender, der har fået foretaget en behandling. Derved har du væsentlig større sikkerhed for at du ikke ender et sted med dårlige anmeldelser.

Certificering

Sørg for at forhandleren er certificeret i den keramiske lakforsegling han lægger på bilen. Derved har personen gennemgået konkret træning og kan håndtere eventuelle udfordringer, der opstår.

Du kan kontrollere det ved at spørge ind til hvilken keramisk lakforsegling, som der bliver lagt på din bil. Er det én som du selv kan gå ud og købe, så er det ikke sikkert at personen er certificeret. De vil typisk kunne fortælle hvem de er certificeret af.

Når forhandleren er certificeret har de  adgang til at købe professionelle keramiske coatings, som giver en bedre performance og holdbarhed en produkter som "enhver" kan købe.

Er der fokus på keramisk coating?

Sørg for at keramisk coating er et fokusområde i forretningen og ikke blot et område som de også tilbyder. I det her fag gør øvelse mester, så har personen det som en daglig aktivitet, har du større sikkerhed for en veludført opgave. 

Evt. lånebil

En keramisk coating af din bil kan sagtens tage flere dage. Både fordi selve poleringen af bilen kan tage mere end én dag, men også den keramiske lakforsegling, der lægges på bilen, skal have lov til at hærde, inden at den kommer ud og køre og bliver udsat for vind og vejr. 

Har du derfor et dagligt behov for at køre bil eller skal du køre langt efter det, kan det være en fordel at finde et sted, der kan tilbyde dig en lånebil. 

Hvor finder jeg gode certificerede forhandlere?

Du kan finde en liste over gode certificerede steder, der kan lægge en keramisk coating på din bil her>>

 

Tilbage til blog