Nano Coating til bil

Nano Coating og keramisk coating er to sider af samme sag. Det er det samme produkt, hvor de oprindelige egenskaber i nano-teknologi (let rengøring og vedligeholdelse) er appliceret på en væske som påføres din bil.

Derfor vil du når du søger efter en nano keramisk coating eller nano coating blive præsenteret for de samme muligheder som hvis du søgte efter en keramisk coating. 

Giver Nano coating en synlig forskel på min bil?

Ja!

Du vil uden tvivl kunne se en forskel i glansen på bilen og hvordan vand (og dermed snavs) ikke kan hæfte sig til lakken på bilen. 

Hvor kan jeg bruge nano behandling på bilen? (6 steder)

Du kan bruge nano flere steder på bilen:

  • På bilen lak
  • På bilens ruder
  • På fælge og dæk
  • På Plastik
  • Kaleche
  • Sæder

Typisk:

Når der omtales nanocoating på din bil er det på din bils lak. Men du kan sagtens få en nanobehandling af de andre dele på bilen. Ofte benyttes der forskellige produkter, særligt i forhold til indvendigt, grundet den kemiske sammensætning af produkterne.

Nanocoating på lakken

På lakken giver nanocoating fordelen at skidt og snavs har svært ved at hæfte og du får som oftest en øget glans i lakken og et ekstra lag af beskyttelse. 

Nano coating på bilens ruder

På bilens ruder handler nanocoating om at gøre bilens ruder glatte og "hydrofobiske". Det vil sige at når vandet rammer ruden - sætter det sig i en vandperle, og når bilen er i fart så vil det løbe af ruden. Det giver en effekt af at køre med "usynlige vinduesviskere" da de ikke behøver at køre for at du kan få et godt udsyn.

Nano coating på fælge og dæk

Dine fælge og dæk er dem, der er mest udsatte. Derfor kræver det ofte specielle nanocoatings for at kunne holde dem frie for snavs - og uanset - så vil det ikke holde så længe som en coating som du påfører lakken. 

Nano Coating på plastik

På plastik kan du som oftest benytte samme coating som lakken, men der findes også specifikke coatings som er dedikeret til brug på plastik. 

Nano coating på kaleche

Har du en kaleche på din bil er det typisk et sted, der kan være svært at holde rent hvis ikke du har fået givet det en form for imprægnering. Benytter du nano-coating som metode for du ofte en langvarig beskyttelse af kalechen. Du skal som oftest benytte en anden coating en til din lak, især hvis den skal kunne være fleksibel.

Nano-coating på sæder

På sæder skal du benytte en nano-behandling som er velegnet til brug til tekstiler. Behandlingen holder typisk ikke så lang tid som udvendigt. På sæder slider du en del af nanobehandlingen af hver gang du sætter dig på overfalden - så forvent ikke en meget lang levetid. 

Hvem kan påføre Nano-Coating på min bil?

Se listen over installatører der kan påføre coating på din bil.

Tilbage til blog