Polering af bil - Nordjylland

Når du skal have poleret din bil - så vil du gerne står med et flot slutresultat. 

Derfor gælder de samme 3 råd som når du skal vælge en, der skal give din bil en lakforsegling. 

De er:

  • Er bilpleje et fokus område?
  • Sørg for de er certificeret
  • Tjek referencer

Er bilpleje fokus området?

Hvis bilforhandleren eller værkstedet har taget bilpleje eller polering af bil ind som et "det kan vi også tjene lidt penge på" område, så er det sandsynligvis ikke her du skal have foretaget en polering af din bil i Nordjylland. 

Typisk kan du ved at gennemse deres hjemmeside eller Facebook profil, få et indtryk af hvad det er som de laver. Her skal polering af bil gerne være et stort fokusområde.

Polering af bil

Sørg for de er certificeret

Langt de fleste professionelle aktører på markedet kræver at deres slutkunder bilver certiceret i at give en bestemt type lakforsegling. 

Når disse lakforsegling lægges på, så er det et kræv at installatøren har erfaring og kan vise at han polere en bil, samt hvad han skal gøre når han møder diverse udfordringer. Det kan f.eks. være en syreskade, dybe ridser eller polering af forskellige materialer. 

Hvis du kan se at de certificeret i f.eks. KRYTEX, CarPRO, QJUTSU eller anden keramisk lakforsegling fra keramisk coating Danmark, så kan du være sikker på at de har fået en grundig træning, og har adgang til specialister, såfremt noget skulle gå galt. 

Tjek referencer

Et Facebook tilbud eller anden reklame kan være nok så billigt, men det er først når du hører hvad andre kunder oplever, at du får et reelt indtryk af hvad for et arbejde som der leveres. Tjek derfor altid referencer på f.eks. Google, Facebook eller Trustpilot for at danne dig et indtryk af om det er et sted, hvor du vil overlevere dit "kæreste eje". 

Husk lakforsegling

Polering af bilen er kun ét trin i at få en flot bil. For hvis ikke det før en efterfølgende lakforsegling (gerne en keramisk coating) - så holder resultatet ikke særlig længe. 

Keramisk Coating Tesla Model 3

Hvem skal jeg vælge til polering af min bil i Nordjylland?

Vi har 3 konkrete anbefalinger til hvem du skal vælge til polering af din bil. De er udvalgt på baggrund af deres passion for bilpleje og certificering - og så kan du jo selv tjekke deres referencer - for at se om det er et sted, du vil lade din bil blive passet og plejet. 

De er:

  • Lyra Clean - Løgstør
  • Carwash&wax - Pandrup
  • Next Level Detailing - Hjallerup

Uanset hvem du vælger - er vi sikre på at du kommer til at stå med en bil, der står skarpt og godt beskyttet efterfølgende!

 

Tilbage til blog