Professionel polering af bil

Når du skal have poleret din bil af en forhandler er det vigtigste at få referrencer fra andre kunder. Hvis du ikke er til at få den direkte feedback, så følg med på deres facebook sider - langt de fleste er helt vilde med at vise deres resultater frem, og ofte er der også feedback fra kunden - så du kan få en fornemmelse for tilfredsheden med det udførte arbejde. 

Hvordan klares polering af bil

Polering af bil er en tidskrævende opgave. Der er som oftest 2 tilgange til det afhængig af om det er en ny bil eller en brugt bil. 

Er bilen brugt er det som regel en lidt mere omfattende opgave. I så fald skal du have renset den i bund - inden du kan gå i gang med at polere bilen. 

Det kræver:

  • Grundig vask af bilen
  • Fjernelse af flyverust
  • Fjernelse af tjære
  • Rengøring af lakken ved brug af claybar
  • Selve poleringen af bilen over én eller 2 omgange afhængig af lakkens stand

Så derfor er det "ikke bare lige" at polere en bil

Find én der kan polere din bil nær dig her>>

Hvad opnår du ved en polering af bilen?

Polering af bil fjerner ridser.

Men;

Forvent ikke at alle ridser fjernes. Er de meget dybe (så dybe at du kan mærke dem med en fingernegl) - så skal området typisk omlakeres.

Hvis du er i tvivl:

Så tilbyder langt de fleste en inspektion inden - så i kan få afstemt forventninger til slutresultat inden at du betaler for en polering af bilen.

Pris polering af bil

En polering af bilen gøres typisk op i en kombination af arbejdstid, faste omkostninger og variable omkostninger. 

Arbejdstiden på at polere en bil er som oftest et sted mellem 4-16 timer afhængig af omfanget og hvor perfektionistisk resultatet skal være. Produkterne koster samlet set fra nogle få hundrede kroner og opefter - og de faste omkostninger er selvfølgelig helt afhængigt af hvor firmaet er placeret henne, og hvor store lokalerne er.

Typisk vil priserne for polering af bil varierere mellem 3.500 til 9.000 kroner afhængig hvor ny bilen er og hvilken slags beskyttelse du vil have efterfølgende. 

Polering af bil - hvor ofte?

Hvor ofte din bil skal poleres - kommer an på hvor mange kilometer du kører og hvilken beskyttelse der bliver lagt på bilen efter polering. Da poleringen af bilen er tidskrævende vil det være en fordel at beskytte resultatet med en lakforsegling af bilen. Den mest holdbare form for lakforsegling er keramisk coating

Hvem polerer biler

Polering af biler foretages typisk af decidere klargøringsværksteder eller bilplejecentre. 

Tilbud på polering af bil

Der er sjældent tilbud på polering af bil, da det i langt de fleste tilfælde er afhængigt af arbejdstid, og i mindre grad prisen på produkterne. Polering kan også købes for billigt og du kan derfor risikere at stå tilbage med en bil, hvor poleringen er mangelfuld - og så er det i bedste tilfælde spild af penge og værste tilfælde kan du risikere at skulle genoprette skader. 

Polering af bil med nano

Efter poleringen er det en god idé at beskytte bilen med nano-teknologi. I overført betydning til bilpleje er nano = keramisk coating. Derfor bør du ikke få poleret din bil uden at få den lakforseglet efterfølgende - og gerne med en keramisk coating. Du kan dog også vælge at få foretaget en polering med voks - men forvent ikke samme holdbarhed. Prisen for polering og voksning af bil vil dog som oftest være lavere og kræve hyppigere polering. For nye biler er der ikke ubegrænset lak - så vær varsom ved at polere bilen for ofte.

Vask og polering af bil

Langt de fleste forhandlere tilbyder sammen med vask af din bil også at polere den. Se kort over installatører her>>

Tilbage til blog