Professionel rengøring af bil

Når du får en professionel til at rengøre din bil kan du forvente at resultatet er derefter. Du vil langt hen af vejen stå med en bil, der er som ny - hvis du vel og mærke er villig til at betale for det.

Se her hvad du skal være særligt opmærksom på, når du vælger en professionel rengøring af din bil. 

Fordele ved professionel rengøring

Lad os starte med de åbenlyse fordele ved at vælge en professionel:

  • De har adgang til særligt udstyr
  • De har (som regel) flere års erfaring

Ved at vælge en professionel har de som regel adgang til udstyr som du ikke selv kan komme i nærheden af, da engangsinvesteringen er for stor. 

Tag f.eks. noget som en Tornador Gun, der sikrer at dine måtter og gulvtæppet i bilen bliver HELT RENT, som kræver både kompressor og en særligt udstyr:

Tornador professionelt bilpleje udstyr til kompressor

Vælg den rigtige leverandør

Her er hvad du skal være opmærksom på:

Bilplejecenter eller hjemme?

Når du skal vælge hvem, der skal rengøre din bil vil vi som udgangspunkt anbefale dig et sted hvor du kan køre hen til. 

Da:

Mange af de produkter og maskiner, der skal bruge kræver særlig miljøtilladelse eller installation - som bare ikke kan gøres ligeså godt i en mobil version. 

Så:

Selvom vi sagtens kan forstå komforten i at nogle kommer ud til dig og gør bilen professionelt rent, så får du som regel et bedre slutresultat ved at køre til et bilplejecenter nær dig.

Vælg lokalt

Vi opfordrer til at du støtter lokalt. Du kan på denne side finde ét bilplejecenter nær dig

Ved at vælge lokalt, minimerer du kørsel og udledning og kan nemt bringe og afhente. Nogle tilbyder også at hente og bringe bilen for dig.

Vælg certificeret

Ved at du vælger et certificeret bilplejecenter har de gennemgået konkret træning i hvordan bilpleje udføres bedst muligt - særligt i forhold til lakken på din bil. Er du i tvivl om det - så spørg gerne ind til det. 

Tjek anmeldelser

Tjek altid TrustPilot, Facebook og Google anmeldelser for den virksomhed som du gerne vil have til at rengøre din bil. Du skal ikke undersøge længe på TrustPilot for at finde nogle af landets største med mindre gode anmeldelser. Undgå at blive én af de mange utilfredse kunder. 

Hvordan foregår en professionel rengøring?

En professionel rengøring af din bil kommer som oftest an på hvilken "pakke" du har valgt. 

Det er typisk opdelt i:

  • Udvendig vask
  • Indvendig rengøring
  • Lakbeskyttelse 

Den udvendige vask

Den udvendige vask kan bestå af flere elementer. Nogle tager ekstra for f.eks. rengøring af fælge eller kemisk rengøring af din lak. Snak med dit lokale bilplejecenter om hvad det reelle behov er.

Den indvendige rengøring

Det er vigtigt at du afstemmer forventninger med dit lokale bilplejecenter. Ofte vil behandlinger som fjernelse af tyggegummi, rengøring af loftshimmel eller rengøring af sæder være tillægsydelser. Sørg for at få eksempler på hvad du kan forvente, så du ikke bestiller for stor eller for lille en pakke.

Lakbeskyttelse

Lakbeskyttelse kan være en god idé for at passe særligt godt på din bil. Læs guide til keramisk coating her>>

Tilbage til blog