Keramisk Coating København

Vi kan anbefale 3 konkrete steder hvor du kan få påført en keramisk coating til din bil i nærheden af København Centrum. 

 • CarClean i Birkerød
 • RN Bilpleje i Bagsværd
 • TJ's garage i Dragør

Disse 3 steder er certificeret til at lægge en keramisk coating på din bil. Lad os gå i dybden med dem:

CarClean i Birkerød

CarClean Keramisk Coating

I Birkerød kan CarClean lægge en keramisk coating på din bil. Så snart du går ind på deres hjemmeside - er du klar over at keramisk lakforsegling er en kernekompetence og der benyttes blandt andet den kendte japanske QJUTSU keramiske lakforsegling. Priserne er ganske rimelige og du får en gratis lånebil mens din bil er til kærlig behandling. 

Har du buler, lakskader eller skader på dine fælge som du gerne vil have rettet op - kan det klares som en del af behandlingen til en merpris. 

Kort fortalt kan du få det som du gerne vil have det - og kun aflevere bilen ét sted. 

Kom i kontakt med CARCLEAN her:

RN Bilpleje i Bagsværd

RN bilpleje

I Bagsværd finder du Rajan / RN Bilpleje. RN leverer fantastiske resultater både indvendigt og udvendigt på bilen. Til keramisk coating anvender RN bilpleje koreanske CARPRO, der i flere test er kåret som nogle af dem med længst holdbarhed - selv i deres forbruger varianter.

77 anmelder og 5 stjerner på Trustpilot burde gerne bevidne om kvaliteten af arbejdet.

Rajan går meget op i bilpleje og har blandt andet hjulpet med at vise hvad der sker når man kører en nypoleret bil i vaskehal (Du ved dem der ikke skulle ridse bilen! 🙈). Se gerne videoen og giv den et like, så Rajans arbejde ikke er spildt!

 

LÆS OGSÅ: Brug af vaskehal efter keramisk coating

Kom i kontakt med RN bilpleje her:

TJ's garage i Dragør

tjs garage keramisk coating

I Dragør finder du TJ's garage. Her biliver der arbejdet med første klasses bilpleje - herunder keramisk coating af din bil. TJ har blandt andet stået for polering af bil til motorshows i Oslo. Udover at få en keramisk coating på din bil kan du blandt andet købe bilplejeprodukter til den efterfølgende pleje hos TJ og du kan også få skiftet dæk. 

Kontakt TJ's garage her:

 • TJ's facebook side
 • A.P. Møllers Allé 39 B, 2791 Dragør
 • +45 61680949
 • tjgarage10@gmail.com

Guide til valg af keramisk coating i København

I København er der en del der tilbyder bilpleje, da mange ikke har mulighed for at vaske bil selv. Det er dog langt fra alle, der er certificeret til at lægge en keramisk coating på din bil - og det er vigtigt af 2 årsager:

 1. De får adgang til professionelle keramiske coatings
 2. De kan tackle udfordringer der opstår undervejs grundet træning

Hvis ikke de er certificeret vil de coatings de har adgang til - ikke være ligeså holdbare som en certificeret. Alle certificerede gennemgår grundig produkttræning og kan derfor løse de mest almindelige udfordringer, der opstår og kan trække på specialister hvis nødvendigt. 

Dernæst skal du kigge på 2 andre ting:

 • Referencer
 • Er bilpleje en primær kompetence?

Brug TrustPilot, Facebook og Google til at finde anmeldelser af virksomheden. Hvad er folk særligt tilfredse med og hvilke punkter kan forbedres? 

Hvis ikke bilpleje / keramisk coating er en kernekompetence, skal du måske undersøge andre steder for at være sikker på at få en kompetent behandling.

Hvor får jeg den bedste keramiske coating i København?

Vi har givet dig 3 konkrete bud på hvor vi ved du kan få en god keramisk coating af din bil. Det er:

 • CarClean
 • RN Bilpleje
 • TJ's garage

Tag en dialog med dem og hør til priser og afstem forventninger - så skal du nok få en flot bil de næste mange år!

Tilbage til blog