Hvor skal jeg få ceramic coated min bil?

Når det kommer til at få ceramic coated din bil, så er det i høj grad en tillidssag. 

For udover at du skal have en god ceramic coating på din bil, så skal bilen som oftest også poleres, således at overfladelakken står flot inden vi kommer det semi-permanent lag ceramic coating udenpå. 

I denne artikel forklarer vi kort hvad det indebærer at få ceramic coated din bil og guider dig til hvem du skal vælge til at få ceramic coated din bil. 

Hvad vil det sige at få ceramic coated bilen?

At få ceramic coated bilen vil sige at få lagt en en tynd, gennemsigtig hinde af beskyttelse uden på din bil. Det vil typisk være på lakken, men kan i teorien også være på plastik, glas eller dæk, hvor der benyttes en særlig form for keramisk coating, udviklet til disse overflader. 

LÆS OGSÅ: Hvordan foregår en keramisk coating?

En ceramic coated bil vil være nemmere at holde ren, få et lag af UV beskyttelse, og eventuelle beskadigelser i lakken, vil i første omgang sætte sig i coatingen, i stedet for direkte på lakken. 

Dermed ikke sagt at bilen ikke kan få ridser efterfølgende - for det kan den sagtens. 

En ceramic coated bil holder typisk beskyttelsen væsentligt længere end hvis du vælger at give den en voks. 

LÆS OGSÅ: Hvor længe holder en keramisk coating?

Hvor skal jeg få ceramic coated bilen henne? (6 tips)

Vi har følgende overordnede retningslinjer som vi mener du bør gå efter, når du skal finde det rette sted at få ceramic coated din bil:

Beliggenhed

Altafgørende er nok beliggenheden. Sørg for at finde én, der ligger relativt tæt på hvor du færdes. Om det så er i forbindelse med dit hjem eller arbejde. Der er rigtig mange certificerede installatører i hele Danmark. 

Se kort over installatører her>>

Lånebil

Hvis vigtigt for dig, så tilbyder enkelte at du kan få en lånebil mens din egen bliver coated. Afhængig af omfanget af opgaven, og om installatøren har mulighed for at IR-hærde coatingen, så kan installationen godt tage mere end én dag, særligt hvis det er koldt eller med meget nedbør.

Erfaring

Erfaring er væsentligt i forhold til at kunne vide præcis hvordan din bil skal poleres og coates. Typisk vil en større erfaring også resultere i et bedre resultat. Undersøg på forhånd hvilken type biler de typisk coater, for at se om det er noget, der ligner den du selv skal ind med.

Certificering

Næst efter beliggenhed, så sikrer en certificering gennem keramisk-coating.dk at installatørerne har fået den nødvendige træning til at kunne imødekomme udfordringer undervejs, og minimerer risikoen for at der opstår fejl i udførslen på din bil.  

Anmeldelser

Sørg for at læse andres kunder anmeldelser af den forhandler/installatør, som du vælger skal foretage behandlingen. Det kan være via Facebook, Google anmeldelser eller TrustPilot. 

Pris

Prisen er selvfølgelig også afgørende for dit valg. Se her hvad der afgør prisen på keramisk lakforsegling

Efterfølgende vedligeholdelse

Efter endt behandling vil din installatør kunne guide dig til hvordan du bedst vedligeholder den. Ellers kan du læse denne guide til vedligeholdelse af keramisk coating. 

Tilbage til blog